Posiady Krakowskiego Oddziału Związku Podhalan

Szanowni Państwo Członkowie i Sympatycy Związku Podhalan Prezesi Oddziałów ZP

Zapraszam na nasze comiesięczne spotkanie -posiady. w dniu 18 lutego br. o godz.17.30 w siedzibie -COTG PTTK ul.Jagiellońska 6 w Krakowie. Temat; Dom góralski dawniej a dziś.

Naszym wyjątkowym Gościem będzie mgr inż. arch. Jan Karpiel Bułecka

– znana nam wszystkim osobowość wielu pasji i talentów. Więcej informacji na załączonym plakacie.

Na naszym Noworocznym Spotkaniu Opłatkowym w dniu 21 stycznia przedstawiliśmy nasz roczny na 2020 r. program posiadów-załączam, zachęcam do uczestnictwa.

Obecni na tym spotkaniu otrzymali publikację- pamiętnik kalendarium naszych spotkań w 2019 r.-będzie również do otrzymania na naszym spotkaniu w dniu 18 lutego.

Prosimy o przekazanie tego zaproszenia zainteresowanym, Szczególnie zwracam się do PT Prezesów Oddziałów ZP o przekazanie tego zaproszenia swoim Bliskim, Znajomym przybywającym ,nawet czasowo w Krakowie,zwłaszcza młodzieży. Prosimy zauważyć ,że tematyka naszych posiadów w programie rocznym jest szczególnie adresowana do młodzieży.

Prosimy też, w miarę możliwości, o wsparcie naszych działań odpisem 1 % podatku.-informacja w stopce poniżej Z koleżeńskim pozdrowieniem

w imieniu Zarządu zaprasza

Stefan Majerczak
Krakowskiego Oddziału Związku Podhalan