preloder
Związek Podhalan

Posiady KOZP 17 marca 2020 r.-Odwołane!

dodał Administrator, 14 marca, 2020

Szanowni Państwo Członkowie i Sympatycy Związku Podhalan, Członkowie Rady Naukowej Prezesi Oddziałów Związku Podhalan. Zgodnie z rocznym harmonogramem Krakowskiego Oddziału Związku Podhalan w dniu 17 marca br. miały odbyć się comiesięczne posiady. Temat „Związek Podhalan-granice zaangażowania politycznego'” Wykład wprowadzający. Debata z udziałem młodego pokolenia Podhalan. Posiadnik ks. prof. dr hab. Andrzej Zwoliński, wybitny socjolog, teolog, sektolog, Członek Rady Naukowej Związku Podhalan.

Biorąc pod uwagę bezpieczeństwo uczestników podjęliśmy decyzję o odwołaniu tego spotkania. Przepraszamy za niedogodności związane z tą decyzją, ale powinniśmy się wpisać w profilaktyczne działania podejmowane aktualnie w całym kraju. Nie chcemy rezygnować z tego tak bardzo potrzebnego w naszym środowisku i oczekiwanego, szczególnie przez młodzież, tematu debaty. Gdy zaistnieje możliwość, przekażemy Państwu informacje o nowym terminie.

Współpracujemy z:

PIYKNIE PYTOMY
przekaż 1% swojego podatku na rzecz stowarzyszenia:  ZWIĄZEK PODHALAN W POLSCE
al. Tysiąclecia 35 pokój nr. 13, 34-400 Nowy Targ Tel. 18 264 95 23 NR KRS: 0000050394

Konto nr: 18 8812 0005 0000 0000 0404 0001

Szybko i sprawnie.